Hoewel niet uitverkocht is het zeker gezellig druk in de Altstadt. Het is een mooie mix van jong en oud en er zijn ook wat Engelse en Duitse stemmen te horen. Niet verwonderlijk allemaal, want de thrash metal die de bands spelen is zeer populair in Engeland en Duitsland en het is het type muziek dat al meer dan 30 jaar gewoon populair blijft.

2016-09-30_009

Razend trapt de avond af en laat zien dat je bij female fronted metal niet altijd hoeft te denken aan poppetjes in opzichtige kostuums. Frontvrouw Corinne had gewoon je gezellige buurvrouw kunnen zijn met wie in de zomer altijd een bakkie doet in de tuin. Vest aan, sweater en blote voeten en… gaan! Hoewel ze geen erg uitzonderlijke of typerende stem heeft is haar bereik indrukwekkend en in korte tijd komen alle stijlen die je in de metal kunt verzinnen voorbij. Van iets wat tegen de grunt aanzit tot de ouderwetse Bruce Dickinson sound. Het spelplezier spat er vanaf en het is prachtig te zien hoe Corinne van het podium afkomt en er voor gaat staan, headbangend en los gaand zoals een echte metalhead dat doet. Een perfect voorbeeld voor de fans in de zaal en een perfecte manier om het publiek los te krijgen.

Helaas moet dat publiek het met een nummertje minder doen dan gepland want als het laatste nummer door Corinne wordt aangekondigd geeft drummer Tim aan dat hij het vel van zijn drums gesloopt heeft en dat het laatste nummer dus zojuist gespeeld was. Als dat niet laat zien dat deze band vol passie speelt weet ik het ook niet meer! Corinne blijkt duidelijk van het type het glas is half vol want ze geeft aan dat ze dan maar wat eerder aan het bier moeten. Supersympathieke band, lekkere sound.