Razend in Dynamo met Death Angel, Vicious Rumors, Disquiet

8-7-2017

 

De dag is aangebroken dat we mogen spelen met Death Angel, Vicious Rumors en Disquiet. Zin in !! Tegen 17.30 uur rijd ik richting Tijn en vervolgens naar Jos en het inladen gaat steeds vlotter dus in een mum van tijd rijden we richting Eindhoven. Half uur rijden dus we zijn zo bij Dynamo denken we nog. Ik zet ondanks dat ik al vaak in Dynamo geweest ben toch mijn tomtom aan die ik onlangs van Jos heb gekregen. Een oudje van mij pa maar hij werkt nog prima. Op ons gemak tutteren we in mijn legoblokje richting Eindhoven blindelings vertrouwend op de tomtom. “Links aanhouden”, ik rijd braaf naar links. “Volgende afslag rechtsaf”, ik wil braaf naar rechts om erachter te komen dat we dan toch echt op de weg die parallel aan onze weg loopt hadden moeten rijden.

Razend op Elsrock

10-6-2017

Deze keer was ik de bob dus rond 17.30 uur reed ik richting Tijn om hem (wie anders,duh) op te pikken om vervolgens naar Jos te rijden. "Jos , ben je klaar?", riep ik. "Ik sta mijn tanden te poetsen", werd er geroepen door Jos die zijn mond duidelijk vol had met `iets`en ondertussen ongetwijfeld de spiegel en muur bespugend door zijn roepactie. Even later kwam hij fris getand naar beneden en we tetrissen mijn legoblokje met gitaren en gaan op weg richting Rijssen. Elsrock , here we come !!

Razend in De Poort, Dongen

4-3-2017

 

Donguh...jonguh. Lekker dichtbij deze keer voor ons dus 19.30 uur toog team Tilburg met ikke zei de gek als bob naar Dongen, buurdorp en volgens mijn gsm-gsm 20 minuten rijden. Een tom-tom heb ik niet maar gewoonlijk brengt mijn gsm-gsm me waar ik heen wil dus ik voorzag geen problemen. Dus een uur later arriveerden we in Dongen. Een uur later denkt u ? Ja, en dat heeft niks te maken met een vrouw achter het stuur. No way !! Had twee mannen bij die het ook niet helemaal bleken te snappen. De oude weg naar Dongen bleek veranderd te zijn in de nieuwe weg naar Dongen en omdat mijn gsm-gsm na vijf minuten uitviel moest ik vertrouwen op Jos en Tijn en broer Jos beweerde dat Dongen gewoon rechtdoor was dus we belandden op een mooi industrie terrein even buiten Tilburg. Dus de Jos-Jos bleek ook niet helemaal perfect te werken. Waarschijnlijk lang niet ge-update. Tijn`s opmerking om dan maar achter de passerende bus naar Oosterhout aan te rijden ( want die weten meestal wel de weg ) sloeg ik in de wind en draaide om om de nieuwe weg naar Dongen te zoeken.

In Dongen aangekomen op een rotonde ( hoeveel hebben ze die daar wel niet?) moesten we stoppen om de bus naar Oosterhout te laten passeren en ik negeerde het gelach achter en naast me.

Razend, Big Ass Metalfest


DB`s, Utrecht


11-2-2017

Big Ass Metalfest...charmante naam voor een festival. Razend werd op aanraden van George Oosthoek gevraagd door Sidney van DB`s om te komen spelen . Nu vraag ik me wel af waarom George aan ons denkt bij het horen van de naam Big Ass Metalfest. Dat MOET toeval zijn ga ik maar vanuit. Ik neem maar aan dat George, Big Ass Metalfest niet associeert met mijn derrière. …

Nee, zoiets doet hij niet...

Tattoowinterfest

Nijverdal


28 januari 2017


Na afgelopen donderdag op Tattoofest on the Road te hebben gespeeld is het nu de beurt aan Tattoowinterfest in Gert-Jan`s eigen toko namelijk de Cult-Art shop in Nijverdal. Dus nu is het Razend on the road met als chauffeur van de Tilburg crew : Tijn. Rond half 3 komt hij mij oppikken en rijden we naar Jos die zoals wel vaker nog niet klaar is . Ik vermoed dat hij veel tijd besteed aan zijn outfit hoewel hij er altijd hetzelfde uitziet. Werkbroek met zwart metalshirt dus dat kan het niet zijn. Misschien dat de tijd besteed wordt aan het zorgvuldig styleren van zijn baard . Valt ook niet mee om overal een wilde bos haar te hebben. Ik zie hem al bezig met een klein schaartje , knipje hier, knipje daar… maar uiteindelijk bleek dat hij zijn tanden nog moest poetsen. Ooooowwwww….